Snack aparati

Aparati za samoposluživanje snek proizvodima ( limenke, čokolade, keks itd.)

Rentiranje,instalacija,dopuna artikala i održavanje bilo kog našeg aparata u Vašim prostorijama je potpuno besplatna za Vas.

 U mogućnosti smo da Vam ponudimo široki izbor najsavremenijih vending snek aparata za samoposluživanje. Oni omogućavaju brzu i laku uslugu odabira željenog proizvoda u prostorijama Vaše firme bez potrebe za izlaskom iz prostorija i odlaskom u obližnje prodavnice. Odabir ponudjenog asortimana proizvoda se može vršiti i na osnovu unapred dogovorenih ideja i želja Vašeg personala ili gostiju koji borave kod Vas. Naime ukoliko Vaš kolektiv zahteva na primer veći izbor integralnih ili  bio proizvoda i cedjenih sokova ili posne proizvode   ali   takodje  i  proizvode  koji  poštuju  Halal standard  namirnica,  naša firma BDVending može da  Vam izadje u susret i po tom pitanju, i snabde aparat i takvom vrstom proizvoda. Spremni smo i da uradimo mini anketu Vašeg personala kako bi što preciznije i bolje odgovorili na Vaše zahteve.

Ističemo da su svi aparati sa kojima  radimo, aparati poznatih vrhunskih marki velikih svetskih proizvodjača koji zadovoljavaju i najstrože svetske standarde oko bezbednosti i lakoće rukovanja kao  i o očuvanju i distribuciji namirnica koje se nalaze u njima. Rade bez ikakve buke i ikakvih dodatnih zahteva osim običnog strujnog priključka, i jako su mali potrošači električne energije ( kao jedan kompijuter ).

Pored toga što prisustvo aprata u Vašem prostoru doprinosi poboljšanju kvaliteta boravka i rada i time podižu ugled Vaše firme ,svi aparati su lepi na oko i modernog su dizajna  tako da  oplemenjuju i dopunjuju prostor u kojem se nalaze.

BDVending konstantno prati trendove i ulaže u nove tehnologije kako bi pružili najbolju moguću uslugu cenjenim klijentima i saradnicima.

Pozivamo Vas da u neposrednoj komunikaciji sa nama detaljno saznate sve prednosti i koristi koje će Vam doneti usluge preduzeća BDVending.