Kafe aparati

Aparati za samoposluživanje toplim napitcima-kafe aparati

Rentiranje,instalacija,dopuna artikala i održavanje bilo kog našeg aparata u Vašim prostorijama je potpuno besplatna za Vas.

BDVending je u mogućnosti  da Vam ponudi saradnju putem samouslužnih automata .

Svako postavljanje i održavanje aparata na Vašoj lokaciji je potpuno besplatno . Samo je potrebno da nas pozovete oko dogovora o najboljem rešenju za Vas. Sve dalje je naša briga i obaveza.

Vama preostaje da se prepustite čarima vrhunske kafe,kapućina,čaja ili tople čokolade.

Naš program usluge putem samouslužnih automata vam nudi ponudu sledećih toplih napitaka:

– Espresso kafa
Espresso kafa u zrnu se melje direktno u aparatu u specijalnoj vakumskoj komori tek u trenutku kada Vi odaberete željeni napitak. Time se obezbedjuje 100% očuvanje arome i mirisa originalne Italijanske sirovine i postiže se maksimalni ugodjaj prilikom konzumiranja toplih napitaka sa naših aparata.

 • espresso kafa
 • produžena espresso kafa
 • espresso sa mlekom
 • capuccino
 • mocaccino-moka kafa
 • capuccino sa čokoladom
 •  –  Instant kafa
 • Na bazi instant kafe takodje nudimo istu paletu proizvoda kao i kod esspreso kafe .
 • -Ostali topli napitci
 • Topla čokolada
 • Topla čokolada sa mlekom
 • extra čokolada
 • čokolada sa mlekom
 • kakao
 • tri vrste instant čaja

Sirovine kojima se puni aparat su originalne Italijanske ( uključujući i šećer i kakao i mleko u prahu). Trenutno možemo da Vam ponudimo više brendova uključujući i Lavazza originalnu espresso kafu ali bi za standardno-svakodnevno korišćenje aparata preporučili takodje Italijanski brend espreso kafe Gimoka jer je reč o vrhunskoj Arabica kafi kod koje je odnos cene i kvaliteta najbolji. Što se tiče sirovina za toplu čokoladu-kakao,mleko,kapućino i čaj preporučujemo takodje italijanski brend Ristora sa vrhunskim prepoznatljivim ukusima i kvalitetom ali sa najboljim odnosom cena/kvalitet.

Ukoliko Vaš kolektiv želi neku odredjenu marku kafe ili čaja, takodje smo u mogućnosti da Vam izadjemo u susret, i njima opremimo naše aparte uz predhodni dogovor i korekciju cene željenih napitaka.

 • Postoji više varijanti moguće saradnje u pogledu naplate kad je reč o samouslužnim automatima:
 1. Korisnici sami plaćaju napitke ubacivanjem novca (papirni ili metalni ili kreditni ključ-kartica)
 2. Firma ili pojedinac plaća odredjeni iznos unapred (vrši uplatu na svoju ključ-karticu kad god to poželi).
 3. Automat radi u režimu besplatno (na kraju meseca se vrši popis popijenih   napitaka i to se fakturiše)

-Prilikom primene prvog modela funkcionisanja korisnici jednostavnim ubacivanjem papirnog ili metalnog novca biraju željeni napitak.

-Kod primene drugog modela, svaki korisnik ili grupa korisnika  ima po jedan elektronski ključ-karticu (može se puniti neograničeno puta), puni se jednom mesečno, ili ako je reč o novijim karticama one se pune kad god to želi korisnik , na iznos koji Vi odredite i procenite. Prednost korišćenja kreditnog ključa tj kartice je velika: Vaša potpuna kontrola troškova, lako i jednostavno korišćenje, ne nošenje papirnog i metalnog novca. Kad se potroši kredit na ključu, korisnik može sam da ga dopuni ubacivanjem papirnog ili metalnog novca po želji ili da čeka do početka sledećeg meseca za novo punjenje sredstava od strane naše servisne službe.

Ovo jedan od najpogodnijih načina korišćenja aparata, jer se izbegava vraćanje kusura u metalnim kovanicama koje su velike i teške i nepraktične za upotrebu.  Kovanice su nezgodne jer se dešava da korisnik treba ponekad da ubaci 10 i više kovanica za jedan napitak, a takodje i kod vraćanja malo većeg iznosa kusura govorimo o 20-ak kovanica koje su teške i nepraktične. Na primer na tržištu EU zbog drugačijeg monetarnog sistema, radi se o jednoj ili dve kovanice što znatno olakšava posao, tako da vending aparati u  EU  imaju sistem samo za kovanice i elektronske kartice.

U ovom slučaju svaki korisnik bi zadužio po jednu specijalnu elektronsku karticu ( identična standardnim kreditnim karticama iz banaka ) koja je krajnje jeftina i lako se nadoknadjuje u slučaju gubitka a korisnik je sam puni odredjenom novčanom vrednošću na samom aparatu , a prilikom kupovine napitka skida se tačna vrednost.

-Prilikom primene trećeg modela svi topli napitci su besplatni za korisnike a jednom mesečno se  vrši popis popijenih napitaka (automat poseduje digitalni brojač u sebi) i taj se iznos fakturiše firmi.

Model i vrsta aparata koji su na slikama su trenutno dostupni za postavljanje na lokacijama ali takodje podležu mogućim promenama u datom trenutku

            

Ali bez obzira na to svaki aparat koji naša firma postavi je od vodećih svetskih brendova iz te oblasti ( Italija, Nemačka,USA) i svi aparati podležu najstrožijim svetskim standardima iz oblasti bezbednosti i distribucije namirnica za humanu upotrebu.

Pored toga što prisustvo aprata u Vašem prostoru doprinosi poboljšanju kvaliteta boravka i rada i time podižu ugled Vaše firme, svi aparati su lepi na oko i modernog su dizajna  tako da  oplemenjuju i dopunjuju prostor u kojem se nalaze.

BDVending konstantno prati trendove i ulaže u nove tehnologije kako bi pružili najbolju moguću uslugu cenjenim klijentima i saradnicima.

Pozivamo Vas da u neposrednoj komunikaciji sa nama detaljno saznate sve prednosti i koristi koje će Vam doneti usluge preduzeća BDVending